Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Heb je vragen kijk dan eerst of je je vraag hieronder terug kan vinden.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij verkopen uitsluitend aan bedrijven.

Nee, dit is niet mogelijk. Het is WEL mogelijk om een offerte op te vragen via de assortiment pagina. Op de assortiment pagina staan producten die op dat moment leverbaar zijn.

Wij kweken tuin- en haagplanten in containers. Wij zijn gespecialiseerd in prunus laurocerasus- en bladverliezende heestersoorten.

Nee, wij kweken uitsluitend in containers. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van tuin- en haagplantsoen, voornamelijk prunus laurocerasus- en bladverliezende heestersoorten. Wij kweken voornamelijk in de volgende potmaten: C1,3 C3,5 C5 C6,5 en C10.

Op onze ‘assortiment pagina’ vindt u een actueel overzicht van beschikbare producten. Dit is niet ons gehele assortiment. Wilt u graag een blik werpen op ons volledige assortiment ? Vraag via het contactformulier een assortimentslijst aan.

Via de assortiment pagina vindt u een overzicht van het huidige aanbod. Een vraag over hoeveelheden of het assortiment ? U kunt contact opnemen of een actuele voorraadlijst aanvragen via het contactformulier.

Er staan geen prijzen bij de producten. Dit heeft te maken met hoeveelheid afname van het product en transport. U kunt via de assortiment pagina een offerte aanvraag plaatsen.

Wij hebben een eigen uniek foto etiket. Alle bladverliezende heestersoorten worden voorzien van dit etiket. Tevens worden licentiesoorten en sommige partijen prunus afgeleverd met ons eigen foto etiket.

Nee, de plant is niet ziek.

Sommige prunus- bladeren beschikken over zo’n 2 tot 5 verdikkingen zoals op de bijgevoegde foto te zien is.

Dit zijn extraflorale honingklieren van de prunus. Dit is een normaal verschijnsel. Deze verdikkingen scheiden een suikerrijk goedje uit wat onder andere mieren en wespen aantrekt. Mieren en wespen beschermen de planten tegen plaaginsecten.

U kunt telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00uur tot 17.00uur via 076-598 5875. Tevens kan je je vragen mailen naar: administratie@elst-bevers.nl

U kunt telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00uur tot 17.00uur via 076-598 5875. Tevens kan je je vragen mailen naar: verkoop@elst-bevers.nl

U kunt telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00uur tot 17.00uur via 076-598 5875. Tevens kan je je vragen mailen naar: jobs@elst-bevers.nl

U kunt telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00uur tot 17.00uur via 076-598 5875. Tevens kan je je vragen mailen naar: info@elst-bevers.nl

Staat je antwoord er niet tussen?

U kunt telefonisch contact opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00uur tot 17.00uur via 076-598 5875. Tevens kan je je vragen mailen naar: info@elst-bevers.nl

ElstBevers_Logo

Algemene voorwaarden | Privacy Policy
Copyright 2022 Elst-bevers.nl

Filter